نیروی متخصص در کانادا - کبک

مهاجرت به کانادا - کبک از طریق نیروی متخصص 

برنامه مهاجرتی نیروی متخصص کبک کانادا از اول آپریل 2015 شروع به اخذ پرونده های جدید نموده است. برنامه مهاجرتی نیروی متخصص كبك، طبق سیستم امتیازبندی خاص خود اقدام به پذیرش پرونده نیروی متخصص میکند. در برنامه مهاجرتی نیروی متخصص كبك ، متقاضیان معمولا به مصاحبه دعوت می شوند تا میزان وفق پذیری آنان با جامعه كبك سنجیده شود؛ این مصاحبه معمولا به زبان فرانسه میباشد. پس از الزامی شدن مدرك زبان (فرانسه یا انگلیسی) در دسامبر 2011 (در صورت نیاز به امتیاز زبان) امتیازات متقاضی پس از دریافت مدرك زبان مورد بررسی قرار میگیرد.

"سیستم امتیازبندی برنامه مهاجرتی نیروی متخصص کبک "
حداکثر امتیاز فاکتور
16 سن
12 سطح تحصیلات
16 رشته تحصیلی
22 دانش زبانهای فرانسه و انگلیسی
8 اقامت یا خویشاوند درجه یک در کبک
8 سابقه کار
16 امتیازات همسر
8 فرزند
10 پیشنهاد کار معتبر
1 تمکن مالی
6 تطبیق پذیری (آفیسر)

برای اقدام از این روش، حداقل امتیاز مورد نیاز، بدون در نظر گرفتن امتیاز تطبیق پذیری، برای افراد مجرد 49 و برای افراد متاهل 57 میباشد.
متقاضیان توجه داشته باشند که باحتساب امتیاز تطبیق پذیری که در روز مصاحبه توسط آفیسر مشخص میگردد، حداقل امتیاز قبولی برای افراد مجرد 55 و برای افراد متاهل 63 میباشد.
متقاضیان میتوانند به کمک جداول تفکیکی سیستم امتیاز بندی امتیاز خود را محاسبه نمایند.

سیستم امتیازبندی کبک

"امتیاز سن طبق جدول زیر محاسبه میگردد "
حداکثر امتیاز فاکتور
16 18 تا 35 سال
14 36 سال
12 37 سال
10 38 سال
8 39 سال
6 40 سال
4 41 سال
2 42 سال
0 43 سال به بالا

"امتیاز سطح تحصیلات طبق جدول زیر محاسبه میگردد "
امتیاز سطح تحصیلات
14 دکترا
12 فوق لیسانس
10 لیسانس یا مدرک دانشگاهی حداقل 3 ساله
6 فوق دیپلم یا مدرک دانشگاهی حداقل 2 ساله
4 مدرک دانشگاهی حداقل 1 ساله
8 مدرک فنی حرفه‌ای حداقل 3 ساله
10 مدرک فنی حرفه‌ای حداقل 2 ساله یا 3 ساله مندرج در بخش A یا B لیست رشته ها
6 مدرک فنی حرفه‌ای حداقل 1 ساله یا 2 ساله
4 گواهینامه غیر دانشگاهی حداقل 2 ساله
6 دیپلم دبیرستان (فنی و حرفه‌ای)
2 دیپلم دبیرستان


جهت مشاهده و محاسبه امتیاز رشته تحصیلی متقاضی اصلی و همسر به لینک مراجعه نمایید دانلود فایل


"امتیاز سطح تحصیلات طبق جدول زیرامتیازات سطح زبانهای فرانسه و انگلیسی طبق جداول زیر محاسبه میگردد"

امتیازات سطح زبان فرانسه

C2 C1 B2 زیر B2 مهارت
7 6 5 0 صحبت کردن parlé
7 6 5 0 شنیدن écoute
1 1 1 0 خواندن lu
1 1 1 0 نوشتن écrit

تسلط كامل به زبان فرانسه برای متقاضیان الزامی بوده و لازم به ذکر است که همانطور که در جدول فوق مشاهده میکنید، از سطح متوسط پیشرفته (Upper Intermediate) یا همان B2 به بالا، امتیاز تعلق خواهد گرفت و به نمرات زیر این سطح امتیازی داده نمی شود. همچنین توانایی نگارش به زبان فرانسه در این سطح نیز دارای 2 امتیاز مجزا میباشد. چنانچه متقاضی دارای سابقه آموزشی به زبان فرانسه باشد و تمایل داشته باشد که از این طریق امتیاز زبان فرانسه را کسب نماید لازم است دانش زبان خود را ثابت كند و باید حداقل 3 سال سابقه تحصیل به زبان فرانسه داشته باشد.

امتیازات سطح زبان انگلیسی

بالاتر از CLB8 CLB5-CLB8 پایینتر از CLB5 مهارت
2 1 0 صحبت کردن Speaking
2 1 0 شنیدن Listening
1 1 0 خواندن Reading
1 1 0 نوشتن Writing

امتیاز سابقه کار طبق جدول زیر محاسبه میگردد
امتیاز سابقه کار
0 کمتر از 6 ماه
4 از 6ماه تا کمتر از 1سال
6 از 2سال تا کمتر از 4سال
8 4سال یا بیشتر

میزان امتیازاتی که همسر متقاضی به امتیاز پرونده کمک میکند مطابق جداول زیر محاسبه میگردد
تحصیلات همسر
امتیاز تحصیلات
4 دکترا
4 فوق لیسانس
3 لیسانس
2 فوق دیپلم
سن همسر
امتیاز سن
3 18 تا 35 سال
2 فوق لیسانس36 تا 39 سال
1 40 تا 42 سال
0 43 سال به بالا
توانایی زبان فرانسه همسر

امتیاز میزان آشنایی
تا حد اکثر 6 امتیاز توانایی در برقراری ارتباط کلامی

امتیازی که به داشتن فرزند تعلق میگیرد طبق جدول زیر محاسبه میگردد
امتیاز سن فرزند
4 هر فرزند زیر 12 سال
2 هر فرزند بین 13 تا 21 سال
نکته: حد اکثر 8 امتیاز به این فاکتور اختصاص دارد و حد اکثر به دو فرزند امتیاز تعلق میگیرد

امتیازِ داشتن پیشنهاد کار از ایالت کبک طبق جدول زیر محاسبه میگردد
امتیاز فاکتور
8 پیشنهاد کار از مونترال
10 پیشنهاد کار از خارج از مونترال

تمکن مالی
با امضای قرارداد تعهد مبنی بر تمکن مالی یک امتیاز به جمع امتیازات متقاضی افزوده میگردد.

وفق پذیری
امتیاز فاکتور
5 سابقه کار یا تحصیل در کبک (بیش از 3ماه-تمام وقت)
2 سابقه اقامت موقت در کبک ( بیش از 3ماه)
1 سابقه اقامت موقت در کبک (بیش از 2هفته-زیر 3ماه)
3 اقامت اقوام درجه یک در کبک

هزينه های بررسی پرونده (Processing Fee)
765 CA$ متقاضی اصلی
164 CA$ همسر
164 CA$ هر فرزند

جهت امکان سنجی و بررسی شرایط خود با مشاورین مجرب ما تماس بگیرید و یا فرم ارزیابی آنلاین پر کنید.

اطلاعات تماس

درباره شرکت

    موسسه بین المللی کارت سبز فرتاک اندیشان با نام تجاری GreenCard (گرین کارت) در زمینه های: مشاوره ‌ و خدمات اعزام دانشجو و نیروی کار به خارج از کشور، مشاوره امور مهاجرت و اخذ اقامت به روشهای مختلف از قبیل: سرمایه گذاری، ثبت شرکت، خرید ملک، اخذ شهروندی و پاسپورت و... و هم چنین در زمینه برگزاری کلاسهای آموزشی زبان های خارجی

    بیشتر بدانید